top of page
Banneri_Tekstit.png

parallaxity music

Rumpuopettajasta

RUMPUOPETTAJa

Moikka! Kiva kun olet kiinnostunut rumpujensoitosta ja päädyit Parallaxity Musicin sivuille!

Olen Joonas Paahtio, 26v ja rumpujensoitto on ollut intohimonani jo ihan pienestä pojasta asti. Muistan ala-asteella kun törmäsin musiikkiluokan rumpusettiin ja vaistonomaisesti istuin setin taakse. Sen jälkeen ei ollut paluuta.

16 vuotta myöhemmin olen soittanut lukemattomissa kokoonpanoissa eri tyylilajeja, valmistunut musiikkilukiosta, soittanut 5:llä studiojulkaisulla, keikkaillut ympäri Suomea ja tottakai ollut jo vuosia opettajan roolissa!

Kaikki tämä kokemus realisoituu ammattimaisena tietotaitona sekä rumpuopetuksena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rahakuvia-6.jpg
Rumputunnit

rumputunnit

Rumputunneilleni voi tulla kuka tahansa aloittelijoista jo kokeneempiin rumpaleihin. Rumpuopetuksessa ikä on vain numero, sillä pidän tunteja lapsista senioreihin. Rumputunnit kestävät 45min. ja pidän tunneillani rentoa, mutta silti opettavaista ilmapiiriä.

Tunneillani käydään kaikki rumpalin tärkeimmät osa-alueet, kuten kompit, fillit, rudimentit, tekniikka yms. Jokainen uusi aihe perustellaan miksi sitä opetellaan, jotta oppilas ymmärtää kokonaisuuden ja lopulta hallitsee sen.

Noudatan tunneillani lähtökohtaisesti opetussuunnitelmaa, jotta eri osa-alueet opitaan oikeassa järjestyksessä, mutta oppilaan toiveet otetaan tottakai huomioon. Kannustan tunneillani oppilaita kysymään rohkeasti, jos jokin on epäselvää.

rumpuopettaja

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT

''Joonas on tosi hyvä ope!''

- Oppilas 7v.

''Edistyminen on ollut nopeaa ja lapsen taitotaso on otettu hyvin huomioon. Joonaksella on hyvä ote nuoren aloittelijan ohjauksessa''

- Oppilaan vanhempi.

''Joonas on innostava ja kiinnostava opettaja, joka hallitsee sekä rummut että opettamisen. Erityinen kiitos monipuolisista videoista, nuoteista, mallintamisesta.

Hän osaa opettaa niin, että virheiden osoittamisen sijaan hän neuvoo, mitä ja miten pitäisi tehdä ja näyttää mallia. Tämä on auttanut uskaltamaan yrittämään, kun tietää, ettei haittaa jos menee väärin.''

- Oppilaan vanhempi.

bottom of page