top of page

PARALLAXITY MUSIC

BASSOTUNTEJA TAMPEREELTA

Bassosivut-4.jpg

BASSO
OPETTAJA

Moikka! Kiva kun olet kiinnostunut bassonsoitosta ja päädyit Parallaxity Musicin sivuille!

Olen Jani Järvinen, 28v ja olen soittanut bassoa sekä kitaraa jo yli kymmenen vuotta ja vieläkin kaikkien näiden vuosien jälkeen soittaminen ja musiikki jaksaa innostaa ja kannustaa elämässä. 

Vihdoin on tullut aika jakaa tätä oppia muille ja auttaa uusia innokkaita oppilaita löytämään musiikki samanlailla kuin itse sen löysin yli kymmenen vuotta sitten. 

Aloittelijan on vaikea nykyajan digitaalisesta maailmasta löytää juuri se oikea väylä ja henkilöt kenen kanssa lähtisi uutta harrastusta aloittamaan ja se on juuri se syy miksi haluan pitää bassotunteja. Tarjontaa on aivan liikaa ja tämä informaation tulva voi olla aivan liikaa aloittelevalle muusikolle ja tähän myös paneudun tunneillani.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Basso-opettajasta
Bassotunnit

BASSOTUNNIT

Bassotunnit ovat lähtökohtaisesti suunnattu täysin aloittelijoille, joilla ei välttämättä ole ollenkaan kokemusta basson soitosta. Bassotunneille voi tulla kuka tahansa iästä riippumatta. Bassotunnit kestävät 45min. ja pidän tunneillani rentoa, mutta silti opettavaista ilmapiiriä.

Tuntini pohjimmainen tarkoitus on saada oppilaasta itsenäinen basson soiton suhteen ja uusien asioiden oppimiseen, eli käymme laajalti läpi kaikki oleelliset asiat mitä aloittelevan muusikon tulee tietää ja osata.

Noudatan tunneillani lähtökohtaisesti opetussuunnitelmaa, joka sisältää erilaisia kappaleita, tekniikoita, harjoituksia sekä hieman teoriaa. Oppilaan toiveet ja tarpeet otetaan tunneilla huomioon. Kannustan tunneillani oppilaita kysymään rohkeasti, jos jokin on epäselvää.

bassotunnit Tampere
Hinnat

HINNAT

bottom of page